Training

TAO verzorgt trainingen op maat voor groepen en individuen. Nadat de hulpvraag goed in kaart is gebracht, zal er een passend trainingsmodel ontworpen worden.

Deze trainingsmodellen kunnen van toepassing zijn op de onderstaande onderwerpen:

Ervaring dienstperiode

Tijdens mijn dienstperiode als sportinstructeur, ben ik coördinator geweest van het revalidatie peloton en leidde burgers op tot beroepsmilitair. Dit voor het fysieke gedeelte zoals kracht en uithoudingsvermogen. Maar ook in weerbaarheid gericht op aanhouding- en militaire zelfverdediging. Naast deze werkzaamheden was ik verantwoordelijk voor het opleiden van sportinstructeurs tot aanhouding en zelfverdedigingsinstructeur.

Ervaring Taekwon-Do en Hapkido Academie

Als eigenaar van Taekwon-Do Academie Gelderland en de Combat Hapkido Academie geef ik les aan sporters van verschillende niveaus. Door de jaren heen zijn er hierdoor al tientallen sporters Nederlands Kampioen geworden of hebben hun zwarte band behaald. Naast Taekwon-Do en Hapkido verzorg ik ook lessen in boksfit (recreatieboksen).

 

Ervaring Onderwijs

Binnen mijn functie als docent bewegingsonderwijs op het Astrum college, ben ik verantwoordelijk voor het opleiden van studenten tot onder andere sport coördinator . Ik verzorg hiervoor de lessen trainingskunde, fitness, zelfverdediging, voeding, gezondheid en coaching. Daarnaast begeleidt ik als mentor studenten persoonlijk in hun studietraject.