Leefstijl advies

TAO verzorgt advies op maat voor groepen en individuen.

Het advies is voornamelijk gericht op leefstijl. Hoe kan je de leefstijl die je nu hebt veranderen, zodat je meer kan genieten van het leven. Vele factoren kunnen hierbij van toepassing zijn, zoals het voedingspatroon , dag- en nachtritme en denk patronen (psyche).

Allereerst zal ik samen met je, middels een anamnese, de beginsituatie vaststellen, zodat we vervolgens doelen kunnen gaan stellen, gericht op een betere leefstijl. Indien nodig in combinatie met reiki of acupunctuur.

Voorbeelden van leefstijl adviezen:

Ervaring dienstperiode

Door middel van mijn functie als coördinator van het revalidatie peloton hielp ik, in samenwerking met de fysiotherapeut, militairen met het herstellen van hun blessure. Maar ook door weer fit en gezond te worden voor het beroepsveld. Dit door het adviseren in en het ontwikkelen en uitvoeren van beweeg- en voedingsprogramma’s.

 

Ervaring beweegonderwijs

Als docent Leefstijlcoach leid ik toekomstige studenten op tot leefstijltrainer. Ik leer studenten hoe ze beweeg en voedingsprogramma’s moeten ontwikkelen, uitvoeren en evalueren voor diverse doelgroepen. Denk hierbij aan mensen met overgewicht, osteoporose, hart- en vaatziektes , COPD etc. Door het begeleiden van de studenten in hun stage, behoud ik nauw contact met het werkveld.