Oosterse geneeskunst / Acupunctuur

Binnen de Oosterse geneeskunst richt TAO zich voornamelijk op Acupunctuur, eventueel aanvullend met Chinese kruiden en Chinese Bone Setting. Met deze methodes wordt gebruik gemaakt van energie (QI), om zo de klacht te behandelen.

Door een verstoring in het lichaam wordt er een klacht ervaren. Deze kan zich zowel fysiek als emotioneel/ mentaal uiten. De Oosterse geneeskunst werkt met energiebanen en punten die daarop invloed hebben . Door de juiste diagnose te stellen en daarop een traject te ontwikkelen, worden vervolgens de punten gekozen die invloed kunnen hebben op de klacht. Het uiteindelijke doel is om de lichaamsenergie weer op de oorspronkelijke manier te laten stromen.

TAO helpt onder andere bij de volgende klachten:

Reviews

Natalie
Lees verder
Na mijn schouderoperatie bleef ik last houden van pijn. Ook het optillen van mijn arm ging erg moeilijk. De enige optie was nog om een aantal spuiten te proberen, maar verder konden ze vanuit het ziekenhuis niets meer doen. Aangezien een spuit ook niet werkte ben ik naar Paul gegaan. Na 2 behandelingen merkte ik al resultaat. Uiteindelijk heb ik nu geen pijn meer en kan ik mijn arm weer zonder beperking optillen.
Mirjam
Lees verder
Het traject met Paul heb ik als heel prettig ervaren. Hij neemt echt de tijd voor je en is duidelijk in zijn uitleg. Gelukkig ben ik nu eindelijk van mijn hoofdpijn af.
Karin
Lees verder
Ik had nooit gedacht dat mijn menstruatiecyclus zo pijnloos kon zijn. Ik had hier veel eerder moeten komen.
Maarten
Lees verder
Bedankt voor je hulp Paul. Ik kan mijn knie weer zonder pijn bewegen
Andrè
Lees verder
Sinds een hele lange tijd eindelijk weer door kunnen slapen. Ik was in het begin best wel sceptisch, vooral omdat ik al zoveel geprobeerd had. Erg moe zijn, maar niet kunnen slapen. Ik ben blij dat ik uit deze negatieve spiraal ben gekomen. Ik kan nu gewoon weer de normale dingen doen.
Vorige
Volgende

Behandelervaring

Door de jaren heen heb ik me voornamelijk gericht op de zes bovenstaande klachten, echter zijn overige klachten ook goed te behandelen. Meestal lopen de cliënten al redelijk lang met hun reguliere klacht en hebben het gevoel dat andere behandelmethodes niet aanslaan. Mijn ervaring is dat, na het vaststellen van de diagnose (Oosterse diagnose is anders dan de Westerse), de cliënt na de eerste of tweede consult al resultaat voelt. Dit resultaat kan wel oplopen tot een 80 % verbetering of een volledig herstel van de klacht.